x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări - Mirări

Întrebări – Enervări - Mirări

19 Iun 2008   •   00:00

Ne enervează faptul că jurnaliştii sportivi care au comentat meciul România – Olanda, transmis în direct de TVR 1, au fost nevoiţi să folosească verbele tari atunci cînd vorbeau despre acţiunile "portocaliilor". Şi asta în timp ce realitatea din teren i-a forţat ca atunci cînd au vorbit despre jocul fotbaliştilor noştri să folosească exprimări de genul "a încercat", "mai avea un pic", "a alunecat", "a fost blocat". De fapt, cel mai tare ne enervează faptul că România a ratat calificarea în sferturile Campionatului Mondial de Fotbal din acest an.



  • Şi astăzi ne enervează Urban SA, firma care ar trebui să asigure salubrizarea în Sectorul 6. Eforturile populaţiei de a selecta deşeurile pe categorii în vederea reciclării se lovesc de lenea angajaţilor firmei care uită să golească pubelele amenajate special de primărie. Băieţi, poate vă reciclează pe voi primăria dacă nu vă ţineţi de treabă!   
  • Ne enervează faptul că jurnaliştii sportivi care au comentat meciul România – Olanda, transmis în direct de TVR 1, au fost nevoiţi să folosească verbele tari atunci cînd vorbeau despre acţiunile "portocaliilor". Şi asta în timp ce realitatea din teren i-a forţat ca atunci cînd au vorbit despre jocul fotbaliştilor noştri să folosească exprimări de genul "a încercat", "mai avea un pic", "a alunecat", "a fost blocat". De fapt, cel mai tare ne enervează faptul că România a ratat calificarea în sferturile Campionatului Mondial de Fotbal din acest an.
  • Ne calcă pe nervi faptul că Agenţia Naţională de Integritate este departe de a fi funcţională. Sute de mii de declaraţii de avere, deci milioane de pagini, au fost luate "la mînă" de 14 inspectori de integritate pentru a fi înregistrate. Ne enervează faptul că nici cu cei 33 noi inspectori de integritate, care au depus ieri jurămîntul, ANI nu va putea încheia verificările declaraţiilor de avere deja înregistrate mai devreme de "cîţiva ani".

×
Subiecte în articol: observator