x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări - Enervări - Mirări

Întrebări - Enervări - Mirări

20 Iun 2008   •   00:00

Ne enervează faptul că în Capitală nu mai poţi circula nici pe jos, nici cu maşina fără să dai dintr-o groapă în alta. Nu că întreg Bucureştiul nu ar arăta ca un şantier de duzină, dar pe traseul Mihai Bravu – Berceni coşmarul  se amplifică. Modernizarea liniei de tramvai 34 ne costă, ce-i drept, cam scump! Şi cu nervii mîncaţi şi cu banii daţi pentru reparaţia maşinii.



  • Ne enervează faptul că în Capitală nu mai poţi circula nici pe jos, nici cu maşina fără să dai dintr-o groapă în alta. Nu că întreg Bucureştiul nu ar arăta ca un şantier de duzină, dar pe traseul Mihai Bravu – Berceni coşmarul  se amplifică. Modernizarea liniei de tramvai 34 ne costă, ce-i drept, cam scump! Şi cu nervii mîncaţi şi cu banii daţi pentru reparaţia maşinii.
  • Ne enervează faptul că s-a ajuns la alianţe între oameni politici şi infractori. Lui Sile Pietroi, şeful grupării capturate miercuri de poliţiştii bucureşteni, nu ai ce să-i ceri, dar ditamai politicienilor care ne tot duceau cu cioara vopsită să ne culeagă voturile!? De trei ori ruşinică pentru cei care se ştiu cu musca pe căciulă.
  • Ne enervează magazinele cu pretenţii care-şi fac reclamă cu produse electronice pe care, chipurile, poţi să le cumperi în rate. Te duci la biroul de credite, pierzi cîteva zile cu adeverinţe de salariu, poveşti şi completat de formulare, după care te sună un idiot şi-ţi spune că-i pare rău, dar nu-ţi acordă credit, pentru că nu te încadrezi, deşi cu acelaşi venit poţi împrumuta o sumă de 20 de ori mai mare de la bancă.

×
Subiecte în articol: observator