x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări - Mirări

Întrebări – Enervări - Mirări

24 Iun 2008   •   00:00

Ne enervează valul de căldură care a lovit pînă şi firma de catering de unde ne luăm mîncare. După orezul cu arome "acrişoare" servit ieri, ne întrebăm ce surprize ne mai rezervă canicula astăzi.



  • Ne enervează blocajul de pe Strada Batistei. La Înalta Curte de Justiţie, maşinile sînt parcate pe două-trei rînduri, exact sub semnul de interdicţie. Poliţia se face că nu vede, nedorind să intre în conflict nici cu hoţii, nici cu judecătorii, nici cu avocaţii. Nu se ştie cînd ai nevoie de ei, de cele trei categorii adică!
  • Ne enervează că în mijloacele de transport din Capitală este mai ceva ca în junglă. Pe lîngă faptul că "ne delectăm" zi de zi cu aceleaşi mirosuri la care am devenit deja imuni, pe motiv că în autobuz funcţionează aerul condiţionat (bineînţeles doar în unele dintre ele!), nea şoferul închide toate geamurile. Cică, aşa se face!  Dar, după ce le închide bine, omul nostru uită să mai deschidă aerul, cu excepţia cabinei lui, unde e o răcoare de înnebuneşti! Aşa că, dacă te loveşte norocul să nimereşti şi cu aerul stins, şi cu geamurile închise, ţi-ai asigurat gratis porţia de saună!
  • Ne enervează valul de căldură care a lovit pînă şi firma de catering de unde ne luăm mîncare. După orezul cu arome "acrişoare" servit ieri, ne întrebăm ce surprize ne mai rezervă canicula astăzi.

×
Subiecte în articol: observator