x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări - Enervări - Mirări

Întrebări - Enervări - Mirări

26 Iun 2008   •   00:00

Ne enervează că, deşi am intrat în se­zonul estival şi am sperat ca Bu­cu­reştiul să se mai aerisească de atîtea maşini, ne-am înşelat. Dimpotrivă, parcă s-au înmulţit, căci îmbulzeala de pe şoselele Capitalei este şi mai şi ca la început. Oare ce se va întîmpla peste doi-trei ani dacă numărul autoturismelor creşte mai mult în fiecare zi?! Să sperăm că vom putea avea loc să mai circulăm măcar pe jos.



  • Ne enervează RATB-ul, cu aerul lui condiţionat cu tot. Noile maşini aşteptate cu mare fast de autorităţile locale sînt departe de orice „vis“ european. Vînate de toţi călătorii pentru aerul rece care ar trebui să te întîmpine înăuntru, de cele mai multe ori surprizele sînt cu adevărat toride şi urît mirositoare. Ori, aerul condiţionat merge în van, pentru că toate geamurile sînt deschise ori nu merge deloc. Întrebare. De ce noi, cei mulţi care plătim bilete şi abonamente la RATB, sîntem trataţi cu saună şi dispreţ?
  • Ne enervează lucrările de mîntuială făcute pe bani mulţi în Capitală. După numai două zile de caniculă, tramvaiele circulă cu dificultate, pentru că, surpriză, s-a topit asfaltul! Adică vreţi să ne spuneţi că am în­durat ambuteiaje nesfîrşite şi şan­tiere infinite numai ca asfaltul să se topească la prima rază de soare?   
  • Ne enervează că, deşi am intrat în se­zonul estival şi am sperat ca Bu­cu­reştiul să se mai aerisească de atîtea maşini, ne-am înşelat. Dimpotrivă, parcă s-au înmulţit, căci îmbulzeala de pe şoselele Capitalei este şi mai şi ca la început. Oare ce se va întîmpla peste doi-trei ani dacă numărul autoturismelor creşte mai mult în fiecare zi?! Să sperăm că vom putea avea loc să mai circulăm măcar pe jos.

×
Subiecte în articol: observator