x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări - Enervări

Întrebări – Mirări - Enervări

18 Iun 2008   •   00:00

Auzind ce a păţit prietena lui Mircea Badea, ne-am enervat rău de tot. Şi nu pentru că e vorba de Badea aici, ci pentru că vecini care-ţi taie cauciucurile sau furtunul de alimentare ori îţi rup antena numai pentru că ai parcat pe locul lor NEPLĂTIT avem şi noi. Şi ne enervează Poliţia, fiindcă, de regulă, nu e în stare să ne protejeze împotriva hoţilor de maşini, darămite împotriva vecinilor vandali.



  • Ne enervează Urban SA, firmă care se ocupă cu salubrizarea în Sectorul 6, pentru că face treaba în ordine inversă. În loc să cureţe străzile din acest sector şi abia apoi să le stropească, firma împrăştie apa peste pămîntul căzut de pe cauciucurile maşinilor. Astfel că Urban SA ar putea fi denumită mai degrabă firmă producătoare de noroi!
  • Ne enervează că începînd de ieri pe DN1 traficul va fi restricţionat timp de şase luni între Strada Dobrogeanu Gherea şi Bulevardul Aerogării din cauza lucrărilor la pasajul subteran Băneasa. Alt joc, altă distracţie! De parcă nu ne-ar fi de ajuns gropile de care ne lovim la tot pasul sau reparaţiile interminabile pe care le suportăm de cîţiva ani buni. Dar vorba aceea, acum şase luni ce mai contează?!
  • Ne enervează faptul că mai toţi străinii care vin în Bucureşti, după ce trec prin cîteva puncte ale Capitalei, au invariabil cam aceeaşi întrebare: "Dar aici nu munceşte nimeni? De ce e atîta lumea pe stradă la ora asta? A fost vreun protest, ceva?". A nu se înţelege că ne enervează străinii care pun aceste întrebări, ci starea de fapt care generează reacţia lor.
  • Auzind ce a păţit prietena lui Mircea Badea, ne-am enervat rău de tot. Şi nu pentru că e vorba de Badea aici, ci pentru că vecini care-ţi taie cauciucurile sau furtunul de alimentare ori îţi rup antena numai pentru că ai parcat pe locul lor NEPLĂTIT avem şi noi. Şi ne enervează Poliţia, fiindcă, de regulă, nu e în stare să ne protejeze împotriva hoţilor de maşini, darămite împotriva vecinilor vandali.

×
Subiecte în articol: observator