x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări - Enervări

Întrebări – Mirări - Enervări

21 Iun 2008   •   00:00

Ne-a lăsat fără respiraţie decizia medicilor de a obliga fetiţa de 11 ani de la Piatra Neamţ să devină mamă. Ne enervează şi femeile isterice, îmbrăcate-n roşu strident, care susţin pe posturile de televiziune că un copil este apt să nască şi că sănătatea mamei şi a copilului nu sînt puse în pericol în acest caz.



  • Ne enervează cumplit blocajele permanente din trafic, de genul celui de vineri, la ieşirea din Capitală, pe Autostrada Bucureşti – Ploieşti. Pînă la începerea lucrărilor la deja faimosul viitor pasaj, era foarte aglomerată partea dreaptă a şoselei. Acum, cînd se munceşte cu spor, zi de vară pînă-n seară, este blocat tot! Şi va mai fi mult timp de-acum înainte.
  • Ne-a lăsat fără respiraţie decizia medicilor de a obliga fetiţa de 11 ani de la Piatra Neamţ să devină mamă. Ne enervează şi femeile isterice, îmbrăcate-n roşu strident, care susţin pe posturile de televiziune că un copil este apt să nască şi că sănătatea mamei şi a copilului nu sînt puse în pericol în acest caz.
  • Ne scot din minţi defrişările, în general, şi dispariţia Pădurii Comorova, în special, pentru că e ditamai monumentul naturii, arie protejată prin lege. Ne enervează şi tonele de betoane turnate în locul copacilor din ariile teoretic protejate, ca şi toţi hoţii de oxigen care dau sau primesc şpagă pentru autorizaţii de construcţie în zonele verzi.   

×
Subiecte în articol: observator