x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări - Enervări

Întrebări – Mirări - Enervări

23 Iun 2008   •   00:00

Ne enervează valul de căldură fierbinte, care vine din nordul Africii şi care aduce canicula mîine în România. Şi ne vor enerva în aceste condiţii oamenii care parcă se lipesc de noi, sucurile şi berile care nu vor fi suficient de reci şi aglomeraţia din mijloacele de transport în comun. Vară, vară, dar nici chiar aşa!



  • Ne enervează Metrorex, pentru că, la orele de vîrf, circulă parcă ar avea program de week-end. Garniturile de metrou nu vin mai repede de şapte-nouă minute şi, ca o ironie cu gust de România, în tot acest timp, în care apele curg pe tine şi te calci în picioare cu vecinul de scară rulantă, o voce suavă "linişteşte‘‘ mulţimea îmbulzită pe peron: "Metrorex este mereu în mişcare pentru dvs‘‘.
  • Ne enervează că mare parte din indicatoarele rutiere de pe DN 2 (şi probabil această situaţie nu e întîlnită doar aici) stă ascunsă printre tufe şi crengi de copac. Or indica ele săracele ceva (restricţie de viteză, depăşire interzisă, intrare în localitate), dar, dacă sînt aşa de bine ascunse şi le vezi numai cînd eşti în dreptul lor... ce rost mai au??  
  • Ne enervează valul de căldură fierbinte, care vine din nordul Africii şi care aduce canicula mîine în România. Şi ne vor enerva în aceste condiţii oamenii care parcă se lipesc de noi, sucurile şi berile care nu vor fi suficient de reci şi aglomeraţia din mijloacele de transport în comun. Vară, vară, dar nici chiar aşa!

×
Subiecte în articol: observator