x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări - Enervări

Întrebări – Mirări - Enervări

27 Iun 2008   •   00:00

Ne enervează că la toate conferinţele de presă organizate de poliţie se tot vorbeşte despre faptul că pe şoselele din România se moare pe capete.



  • Ne enervează tergiversarea legii spaţiilor verzi. După ce în campania electorală candidaţii s-au bătut în declaraţii care mai de care mai „verzi“, legea a rămas în sertarele Camerei Deputaţilor pînă la sfîrşitul vacanţei parlamentare. Cînd vom purta măşti de oxigen, iar copiii noştri, dar şi ai lor nu vor mai avea parcuri în care să se joace nu va fi oare puţin cam prea tîrziu?
  • Ne enervează că la toate conferinţele de presă organizate de poliţie se tot vorbeşte despre faptul că pe şoselele din România se moare pe capete. Perfect adevărat, dar cum se face că, deşi trîmbiţăm de fiecare dată că am evoluat, că avem o legislaţie rutieră mai dură, pe DN 1, în dreptul localităţii Tîncăbeşti – acolo unde miercuri seară o basculantă a acroşat pasarela pietonală – nici măcar nu existau camere de supraveghere. Ar fi cazul să nu mai punem atîta ţara la cale şi să trecem la fapte. În orice ţară care se respectă ar trebui să existe un sistem de supraveghere a traficului! Ruşinos!   

×
Subiecte în articol: observator