x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiul de vegetaţie din zona km 53 al A1 a fost stins, circulaţia a fost reluată

Incendiul de vegetaţie din zona km 53 al A1 a fost stins, circulaţia a fost reluată

17 Iul 2016   •   17:48
Incendiul de vegetaţie din zona km 53 al A1 a fost stins, circulaţia a fost reluată

Incendiul de vegetaţie din zona kilometrului 53 al Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti a fost stins, fumul nu mai reprezintă un pericol, iar circulaţia a fost reluată, a declarat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, Eduard Ţelea.

Circulaţia a fost deviată duminică după amiază în zona respectivă, timp de circa două ore, din cauza fumului care obstrucţiona vizibilitatea pe autostradă.

''Trei echipaje cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă (două de la Garda Potlogi şi unul de la Detaşamentul Titu) au intervenit începând cu ora 14,00, pe autostrada A1 - km.53, pe raza localităţii Corbii Mari, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie. După mai bine de două ore de luptă cu flăcările pompierii dâmboviţeni au lichidat incendiul. A fost o intervenţie dificilă, atât din cauza vântului care propaga rapid flăcările, cât şi a suprafeţei mari (circa 20 de hectare), pe care se manifestau mai multe focare de incendii'', se arată într-un comunicat al ISU Dâmboviţa.

Sursa:  AGERPRES

×