x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

de Jurnalul National    |    18 Noi 2007   •   00:00

Orban dixit - Bechtel nu respectă inţelegerile
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a criticat compania americană Bechtel, spunănd că aceasta nu şi-a respectat inţelegerile, compania trebuind ca, la această oră, să fie pregătită să asfalteze primii opt kilometri din Autostrada Braşov - Borş, dar, in schimb, a adus scuze copilăroase.

Londra - Discuţii despre contractele de offsetÂ
Stadiul contractului de suport logistic pentru fregatele Regele Ferdinand şi Regina Maria, modernizarea fregatelor in cadrul etapei a doua şi offset-ul prevăzut prin Acordul de achiziţie a celor două fregate au fost principalele teme de discuţie ale ministrului Meleşcanu, la Londra. Negocierile pentru primul contract dintre Forţele Navale şi compania Bae Systems Surface Fleet Solution sunt finalizate şi, din punctul de vedere al Romăniei, contractul trebuie semnat de ambele părţi căt mai curănd posibil.
Â

Ramnicu Sarat - Stolojan a rămas fără telefon

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, a rămas fără telefonul mobil ieri in timp ce vizita piaţa centrală din Rămnicu Sărat. După intălnirea cu rămnicenii, Stolojan s-a deplasat la Buzău, unde avea programată o conferinţă de presă. Inainte de conferinţă, liderul PLD şi-a dat seama că nu mai are in buzunar telefonul mobil. El a format de pe un alt celular numărul propriu de telefon, insă mobilul era inchis. "Intră la pierderi de campanie", a declarat demnitarul cu zămbetul pe buze.

Pteşti - Sunt gata lucrările la centură

Lucrările la centura oraşului Piteşti vor fi finalizate măine. Centura municipiului Piteşti leagă Autostrada A1 (Bucureşti - Piteşti) de şoseaua Piteşti - Rămnicu Vălcea - Sibiu. Centura are o lungime de peste 15 kilometri, iar costurile lucrărilor se ridică la circa 30 milioane de euro. In plus, la mijlocul săptămănii viitoare vor fi finalizate lucrările la al doilea pasaj de la Băneasa, pe DN1. (Elena Stan)

Cazul Vasiliu - Colegii Laurei au protestat

Colegii Laurei Vasiliu de la Teatrul "Tony Bulandra" din Tărgovişte au protestat vineri seară pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, unde au jucat spectacolul "Frida Impresii", purtănd o bentiţă albă in piept. Actorii au incercat astfel să atragă atenţia asupra situaţiei "absurde" prin care pot să treacă romănii in Italia, apreciind că autorităţile din cele două state nu pot să conlucreze.

Loto - Premiu de 4,8 milioane de euro

Marele premiu la tragerea de duminică a jocului Loto 6/49 este de peste 4,8 milioane de euro, informează Loteria Romănă. In prezent, căştigurile la categoria I a jocului inregistrează un report de aproximativ 15,4 milioane de lei. Ultima dată, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 s-a căştigat in urmă cu 11 săptămăni, la data de 26 august, şi a fost in valoare de 10,45 milioane de euro, cel mai mare premiu din istoria Loteriei.

×
Subiecte în articol: observator