x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

06 Iun 2008   •   00:00

6 iunie 2008



CAZUL TENDER. Curtea de Apel Bucureşti a dispus ca procesul în care este judecat omul de afaceri Ovidiu Tender pentru mai multe infracţiuni economice să continue la Tribunalul Bucureşti. Magistraţii au schimbat astfel hotărîrea iniţială prin care întregul caz fusese retrimis la Parchet pentru refacerea rechizitoriului.

IRAK. Antena 3 va difuza astăzi, la ora 22:05, cel mai recent reportaj marca Adelin Petrişor, "Linia întîi"! Materialul surprinde viaţa soldaţilor care luptă în prima linie, în zona şiită din Bagdad, Irak. "Linia întîi" este un documentar de război, o mărturie despre viaţa soldaţilor aflaţi pe frontul unui război care s-a încheiat, însă luptele continuă.

DECIZIE. Ieri, Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia Rodicăi Culcer la decizia de destituire din funcţia de şef al redacţiei Ştiri de către conducerea Societăţii Române de Televiziune, informează Mediafax. Decizia poate fi atacată cu recurs la Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal a Curţii de Apel Bucureşti. (R.D.)

SĂNĂTATE. Noua listă de medicamente gratuite şi compensate ar putea fi aplicată de la 1 iulie – cel mai optimist termen sau de la 30 septembrie – cel mai pesimist, a anunţat ieri ministrul Sănătăţii. Pînă la 15 iunie se aşteaptă propuneri pentru lista de pe site-ul ministerului, urmînd ca la 30 iunie să fie aprobată de Guvern. "Din toamnă va funcţiona online legătura casă de asigurări – medic de familie, iar dacă se constată depăşiri nejustificate se face control", a precizat ministrul.

METRO. Tribunalul Bucureşti a suspendat ieri, provizoriu, deschiderea procedurii de insolvenţă a companiei Metro Cash & Carry România, dispusă printr-o sentinţă dată la data de 16 mai, la solicitarea distribuitorului Toneli Holding. Măsura suspendării va fi valabilă pînă la judecarea recursului declarat de Metro împotriva deschiderii procedurii de insolvenţă.

×
Subiecte în articol: observator