x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

18 Iun 2008   •   00:00

18 iunie 2008:Proaspăt repus pe rol, dosarul penal al lui Sorin Ovidiu Vântu s-a amînat ieri pînă în luna septembire, deoarece martorii pe care instanţa a simţit nevoia să-i reaudieze nu s-au prezentat la Tribunalul Bucureşti.

SOV-BID. Proaspăt repus pe rol, dosarul penal al lui Sorin Ovidiu Vântu s-a amînat ieri pînă în luna septembire, deoarece martorii pe care instanţa a simţit nevoia să-i reaudieze nu s-au prezentat la Tribunalul Bucureşti. 

 
SLATINA. Un subofiţer din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt s-a sinucis ieri, trăgîndu-şi un glonţ în cap cu ar­ma din dotare, transmite Mediafax. Trupul bărbatului a fost găsit într-o pădure de la marginea mu­nicipiului Slatina. Adrian Marius Burcheci (33 ani) din Slatina era angajat ca plutonier în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Olt din anul 2002.

 
VALIZĂ SUSPECTĂ. Oamenii legii au fost informaţi ieri, în jurul orei 13:30, prin sistemul de urgenţă 112, că în faţa magazinului Unirea există o valiză suspectă. Poliţiştii de la Secţia 10 şi pirotehniştii s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a stabili circumstanţele prin care valiza cu pricina a ajuns acolo. Din primele cercetări se pare că geanta nu prezintă nimic suspect.

 
AMENZI JUCĂRII. Inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au dat în cursul lunii mai 560 de amenzi, a căror valoare depăşeşte un milion de lei, pentru vînzarea incorectă a jucăriilor, principala abatere con­stînd în informarea insuficientă a cumpărătorilor privind modul de utilizare şi potenţialele pericole.

 
GALAŢI. Sute de persoane au mers ieri la Biserica “Sfîntul Ilie” din cartierul Micro 17 din Galaţi pentru a aduce un ultim omagiu militarului gălăţean ucis în Afganistan, transmite Mediafax. Trupul neînsufleţit al militarului Marius Claudiu Covrig a fost depus luni noapte la Biserica “Sfîntul Ilie”, unde zeci de persoane au aşteptat cortegiul pînă după miezul nopţii. În drum spre biserică, cortegiul a făcut un ultim popas la blocul în care Marius Claudiu Covrig a copilărit.

×
Subiecte în articol: observator