x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

22 Iun 2008   •   00:00

22 iunie 2008:La vama Giurgiu au fost confiscate ieri peste 25.000 de parfrumuri contrafăcute, în valoare de apro­ximativ 700.000 de euro.

EVENIMENT: Căsătorie şi botez
Victor Ponta şi Daciana Sârbu s-au căsă­torit ieri religios, şi tot ieri au botezat-o pe fetiţa lor, Irina Oc­ta­via. Naşii de cununie ai celor doi so­cial-democraţi şi, totodată, naşii de botez ai micuţei Irina Octavia au fost şeful SRI, George Maior, şi soţia a­ces­tuia. La petrecerea organizată au fost invitate 500 de persoane, prin­­tre care Ion Iliescu, Adrian Năs­tase, Mircea Geoană şi alţi politicieni.


BOMBE: Muniţie de război în fîntînă
În timp ce săpa o fîntînă, o familie din satul bistriţean Urmeniş a des­coperit 15 bombe de aruncător, o parte dintre ele fiind în stare de func­ţionare. Un echipaj al ISU format din piro­teh­nişti s-a deplasat de ur­genţă vineri seara la faţa locului, de unde au ridicat zece dintre acestea. Celelalte cinci au fost găsite ieri diminea­ţă. Bombele vor fi transportate la Bistriţa şi depozitate într-un buncăr, urmînd a fi detonate pe Dealul Co­coşului, pe un poligon al Armatei.


CAPTURĂ:Parfumuri de 700.000 de euro
La vama Giurgiu au fost confiscate ieri peste 25.000 de parfrumuri contrafăcute, în valoare de apro­ximativ 700.000 de euro. Parfumurile au fost descoperite de poliţiştii de frontieră. Tirul în care erau ascunse transporta, potrivit documentelor, piese “Dacia” din Turcia pentru o societate din România.


CONTROVERSE: Cazurile Năstase şi Mitrea
Publicarea pe site-ul Camerei Deputaţilor a referatelor prin care s-a cerut avizul pentru învinuirea lui Adrian Năstase şi a lui Miron Mitrea a iscat ieri un val de opinii contrare şi o anchetă internă. Procurorul general Codruţa Kovesi şi DNA au susţinut că actele sînt nepublice, iar şeful CSM, Lidia Bărbulescu, şi preşedintele comisiei juridice, Sergiu Andon, au declarat că publicarea documentelor nu este ilegală. (Miruna Pasă Petru)

 

×
Subiecte în articol: observator