x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

04 Iul 2008   •   00:00

CANICULĂ. Astăzi, vremea va fi foarte caldă pe întregul cuprins al ţării, fiind aşteptate temperaturi în jurul valorii de 35 de grade Celsius. La Bucureşti va fi deosebit de cald. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, cînd vor fi condiţii reduse de averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vîntului.

CANICULĂ. Astăzi, vremea va fi foarte caldă pe întregul cuprins al ţării, fiind aşteptate temperaturi în jurul valorii de 35 de grade Celsius. La Bucureşti va fi deosebit de cald. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, cînd vor fi condiţii reduse de averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vîntului.

MARAMUREŞ. Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare depun eforturi ca să salveze trei fetiţe născute de o maramureşeancă din localitatea Fînaţe, fetiţele avînd la naştere fiecare sub un kilogram, motiv pentru care nu pot fi nici măcar înregistrate. Femeia, în vîrstă de 31 de ani, care a născut prematur fetiţele şi nu ştia că are o sarcină cu tripleţi, mai are patru copii.

PRAHOVA. Foşti prefecţi, subprefecţi şi alte persoane cu funcţii de conducere din judeţul Prahova sînt cercetaţi de DNA, pentru implicare în obţinerea ilegală a unui teren în valoare de peste 20 de milioane de euro în Gorgota. Terenul, cu o suprafaţă de 250 de hectare, ar fi fost retrocedat pe baza a cinci testamente false. (Laura Calciu)

MAMAIA. O expoziţie de maşini, "Mamaia Exotic Car Show" va avea loc în acest week-end la Mamaia. Manifestarea va reuni trei segmente exclusiviste de automobile: tuning auto, maşini de epocă şi maşini premium de lux.

ACCIDENT. Un avion utilitar pentru ierbicidare şi irigare s-a prăbuşit ieri-dimineaţă, în jurul orei 6:10, în apropierea comunei Ştefăneşti, la aproximativ 750 de metri de prima casă de la intrarea în localitatea ilfoveană. Avionul a aterizat forţat în incinta unui depozit de legume-fructe şi a luat foc după impactul cu solul.
Cei doi piloţi aflaţi la bord nu sînt grav răniţi.

CONSTANŢA. Poliţiştii au deschis o anchetă în cazul a trei copii din municipiul Constanţa bolnavi de rîie şi lăsaţi fără supraveghere, cazul intrînd în atenţia oamenilor legii în urma unui apel primit de la vecinii familiei respective. A fost sesizată şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care a deschis o anchetă.

MEHEDINŢI. O femeie a murit ieri după ce s-a aruncat din ambulanţa cu care era transportată din localitatea Cujmir către Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu-Severin. Conducerea Serviciului de Ambulanţă a declarat că femeia avea probleme psihice. Nu se ştie dacă femeia era însoţită de o asistentă sau nu.

TIMIŞ. O tînără de 22 de ani şi fetiţa sa de 3 ani au murit ieri după ce au fost lovite în plin de un microbuz în timp ce traversau şoseaua printr-un loc nepermis, pe DN 68, la ieşirea din Lugoj. Potrivit poliţiştilor, vinovatul este şoferul microbuzului, care ar fi adormit la volan.

 
RATB. Autobuzele liniei 303 îşi reiau, de astăzi, circulaţia pînă la limita administrativ-teritorială a municipiului Bucureşti, anunţă Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB). Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, marţi, că liniile preorăşeneşti ale RATB dintre Bucureşti şi Ilfov au fost desfiinţate, pentru că protocolul încheiat cu Consiliul Judeţean Ilfov a expirat în 2007, existînd datorii de aproximativ 77 de miliarde de lei.

×
Subiecte în articol: observator