x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info Observator 14 octombrie 2007

Info Observator 14 octombrie 2007

de Jurnalul National    |    14 Oct 2007   •   00:00

Guvernul Tăriceanu este ameninţat de o nouă moţiune de cenzură, care ar putea veni, de această dată, din partea foştilor aliaţi, liberal-democraţii.

ULTIMATUM - PLD ameninţă guvernul cu moţiunea

Guvernul Tăriceanu este ameninţat de o nouă moţiune de cenzură, care ar putea veni, de această dată, din partea foştilor aliaţi, liberal-democraţii. PLD a dat ultimatum pănă măine la prănz premierului să demisioneze, in caz contrar urmănd să fie demarate acţiunile de iniţiere a moţiunii. PLD şi singurii aliaţi siguri, parlamentarii PD, au impreună doar 99 din cele 116 semnături necesare pentru ca eventuala moţiune să ajungă in Parlament.

MAE - Vizită amănată din cauza avionului

Ministrul de Externe Adrian Cioroianu şi-a amănat vizita in Turkmenistan, programată pentru perioada 13-14 octombrie, din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei cu care trebuia să plece in deplasare. Avionul urma să fie inchiriat de MAE. Vizita va fi reprogamată in cursul acestui an, impreună cu autorităţile de la Ashabad.

PETROŞANI - Furt din casieria unei bănci

Casieria unei bănci din Petroşani a fost jefuită de o persoană mascată care a profitat de neatenţia unei angajate şi s-a strecurat in incintă printr-o uşă laterală. Hoţul a plecat cu aproximativ 50.000 de lei. Deşi furtul a fost filmat de camerele de supraveghere, inregistrarea nu oferă foarte multe indicii, pentru că autorul purta o cagulă. Dispariţia banilor a fost sesizată abia după căteva ore.

MOBILIZARE - Predici ecologiste

Preoţii din municipiul Tărgu-Jiu vor sprijini campania naţională de colectare a deşeurilor rezultate de la echipamente electrice şi electronice. Ierarhii vor susţine predici in acest sens in cele 12 lăcaşuri de cult din localitate, in special cu prilejul liturghiilor duminicale.

BUCUREŞTI - RADET a dat drumul la căldură

Caloriferele bucureştenilor s-au dezmorţit de aseară, după răcirea accentuată a vremii din ultimele zile. RADET anunţa ieri că va furniza agent termic incepănd din cursul nopţii de sămbătă in tot oraşul, iar căldura nu va fi oprită nici ziua. Cu toate acestea, "se va onora orice cerere de amănare a reluării furnizării căldurii, formulate de asociaţiile de locatari", a spus directorul RADET, Virgil Ramba.

IMPOSTURĂ - Mită pentru falşi inspectori OPC

Doi falşi inspectori OPC au fost reţinuţi de Poliţie după ce au controlat şi au luat mită de la administratorii mai multor firme din cinci judeţe. Impostorii sunt acuzaţi de uzurpare de calităţioficiale şi inşelăciune. Ei au fost prinşi in flagrant de poliţiştii de la Investigarea Fraudelor in judeţul Dămboviţa şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

×
Subiecte în articol: observator