x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info Observator 23 septembrie 2007

Info Observator 23 septembrie 2007

de Jurnalul National    |    23 Sep 2007   •   00:00

Trupul caporalului-mitralior Ioan Groşaru, militarul căzut la datorie in Irak, va fi adus inapoi in ţară măine, la bordul unei aeronave militare.

FLAGRANT - Profesoară cercetată pentru mită

O profesoară de la Facultatea de Stomatologie a Universităţii "Titu Maiorescu" din Bucureşti este cercetată pentru luare de mită după ce ieri-seară a fost prinsă in flagrant in timp ce lua bani de la studenţi pentru a-i trece examenele. Purtătorul de cuvănt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX că femeia a fost prinsă printr-un flagrant organizat de poliţiştii de la Secţia 6, sub coordonarea procurorilor de la Tribunalul Bucureşti.

CĂZUT LA DATORIE - Ioan Groşaru va fi repatriat măine

Trupul caporalului-mitralior Ioan Groşaru, militarul căzut la datorie in Irak, va fi adus inapoi in ţară măine, la bordul unei aeronave militare. Patru dintre cei cinci militari romăni care au supravieţuit incidentului militar din Irak au fost transportaţi ieri in Germania, cu arsuri din timpul exploziei care a dus la moartea colegului lor, in vreme ce al cincilea supravieţuitor a fost externat şi s-a intors in tabără.


SEISM - Cutremur de mică intensitate in Vrancea

Un cutremur la mare adăncime s-a petrecut ieri in jurul orei 12:54 in Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 4 pe Scara Richter şi nu s-a resimţit in Capitală. Gheorghe Mărmureanu, directorul Institutului pentru Fizica Pămăntului, a declarat că seismul a fost de mică intensitate şi că se inscrie in activitatea seismică obişnuită.

REPUBLICA - DRISTOR: Vom aştepta mai mult metroul!

Incepănd de ieri-seară, timpul de aşteptare in staţiile de metrou de pe magistrala Republica - Dristor 2 se va dubla. Astfel, garniturile de metrou vor circula la intervale cuprinse intre 10 şi 14 minute. Măsura a fost luată din cauza lucrărilor de modernizare a liniilor de pe această magistrală.

ARGEŞ - Toboşarul de la Bere Gratis, accidentat

Membrii trupei Bere Gratis au fost implicaţi ieri dimineaţă intr-un grav accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional Piteşti - Rămnicu-Vălcea. Microbuzul in care se afla formaţia a fost izbit de o altă maşină, al cărui şofer de naţionalitate bulgară a adormit la volan. Membrii trupei au scăpat doar cu căteva zgărieturi, in schimb, cetăţenii bulgari au fost grav răniţi.

×
Subiecte în articol: observator