x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INNA, criticată dur de o fostă campioană europeană, după prestaţia de la Braşov: Opriţi-o din cântat! Mă dor urechile, pe bune...(VIDEO)

INNA, criticată dur de o fostă campioană europeană, după prestaţia de la Braşov: Opriţi-o din cântat! Mă dor urechile, pe bune...(VIDEO)

18 Feb 2013   •   10:56
INNA, criticată dur de o fostă campioană europeană, după prestaţia de la Braşov: Opriţi-o din cântat! Mă dor urechile, pe bune...(VIDEO)
Sursa foto: Captura video

Prima zi a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) a adus şi primul scandal. Fosta campioană la săritură în înălţime Monica Iagăr a criticat extrem de dur prestaţia Innei din timpul deschiderii Festivalului, mai ales că celebra cântăreaţă a primit pentru acest recital 10.000 de euro.

"Ar trebui sa inchidem televizoarele fratilor... Deschiderea este din alt film. Cred ca pe astia de la TVR degeaba i-am trimis pe banii nostri la Jocuri Olimpice... Tocmai o aud pe Inna cum falseaza... In viata mea nu am asistat la o asemenea batjocura adusa olimpismului ...ma dor urechile pe bune... Va scriu si fata asta de la TV vrea a se numi cantareata", a scris Iagar pe Facebook.

"Cer scuze sportivilor si antrenorilor ca au asistat la o deschidere cum poate nici pe vremea lui Ceausescu nu asistai… pana si defilarile de 23 August au fost mai tari decat aceasta defilare de deschidere dezorganizata… dar nu despre asta vroiam sa scriu de fapt, ci sa va spun ca nici o tara din Europa nu poate viziona aceste Jocuri pentru ca Comitetul Organizator, in speta tovarasul Scripcaru, nu a putut plati 30.000 de euro pentru transmitere pe Eurosport, dar i-a dat Innei 10.000 de euro…traiasca domn’ primar ca sa nu ma exprim altfel", a mai scris fosta campioană pe reţeau de socializare.

Nici utilizatorii YouTube nu au menajat-o pe artistă.

"...nici la karaoke, amatorii, nu canta atat de prost!!! e normal ca urechist si fara studii muzicale sa o mai iei pe aratura, insa nu in halul asta! falseaza la fiecare 2 secunde... si 10 000 de euro pentru asta? da-o incolo de treaba...", a scris KekyChannel.

"Jalnic! Un chin a fost prestaţia ei live! Nu are talent, tehnică vocală...Se străduieşte..., dar mediocritatea ei este extrem de evidentă... Inna este doar un produs de marketing! Trăiască Playback-ul, tehnologia modernă şi echipa profesionistă din spatele ei! Succesul internaţional, cu prestaţii playback, nu este deloc în conexiune cu valoarea artistică! Piesele pe bandă, cu vocea prelucrată, sună impecabil! Live însă, dezastruos, pentru un cântăreţ care se consideră profesionist! Trist!", afirmă mariacuochiverzi.

"Nu stiu prea multe despre Inna - cat de buna voce are sau cat de deosebita este - dar din ce aud aici, mie mi se pare ca este o problema tehnica, mai exact un autotune (sau harmonizer) care nu functioneaza cum trebuie la prima piesa. Monitorizarea in casca poate fi din nou un aspect esential daca nu functioneaza cum trebuie. E drept la statutul de vedeta pe care il are Inna este inacceptabil sa se intample asa ceva, dar am vazut si la case mai mari. Nu m-as grabi sa arunc cu pietre ...", comentează Sergiu Bodescu.

"Ma mir ca nu s-a stins Flacara Olimpica, ne meritam soarta daca o "cantareata" ca Inna este considerata o valoarea", spune şi Cureu Paul.

×