x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înscrierile la grădiniţă, din 15 mai

Înscrierile la grădiniţă, din 15 mai

08 Apr 2009   •   00:00

Părinţii bucureşteni îşi pot înscrie copiii la grădiniţă în perioada 15 mai-1 iunie, iar cei care doresc să îi reînscrie pot face acest lucru până pe 15 mai, conform Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).



Potrivit planului de şcolarizare pentru acest an, în Bucureşti sunt 29.940 de locuri în grădiniţe. Conducerea ISMB atrage atenţia că au prioritate la înscriere copiii care au fraţi şi surori în aceeaşi grădiniţă, cei care locuiesc în circumscripţia şcolară arondată grădiniţei sau dacă părinţii copiilor lucrează în apropierea unităţii de învăţământ.

De asemenea, conducerile unităţilor de învăţământ sunt obligate să afişeze la intrarea în grădiniţă perioada stabilită pentru reîscrieri şi înscrieri, capacitatea grădiniţei, precum şi perioada în care grădiniţa este închisă pentru igienizări sau reparaţii.

Afişarea listelor care cuprind cererile aprobate, dar şi pe cele respinse se va face pe 8 iunie, în loc vizibil, la intrarea în grădiniţe. Părinţii copiilor cu cereri neaprobate au posibilitatea să opteze pentru înscrierea în alte grădiniţe, în limita locurilor disponibile, până pe 15 septembrie. (E.M.)

×
Subiecte în articol: observator