x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întâlnire secretă între Bebe Ionescu, cuscrul lui Traian Băsescu, şi procurorul Dumitru Cismaru, procuror la ÎCCJ (imagini)

Întâlnire secretă între Bebe Ionescu, cuscrul lui Traian Băsescu, şi procurorul Dumitru Cismaru, procuror la ÎCCJ (imagini)

19 Mar 2013   •   22:46
Întâlnire secretă între Bebe Ionescu, cuscrul lui Traian Băsescu, şi procurorul Dumitru Cismaru, procuror la ÎCCJ (imagini)

În cadrul emisiunii Sinteza zilei, realizată de Mihai Gâdea la Antena 3, au fost prezentate o serie de imagini care au surprins întâlnirea unui important magistrat, Dumitru Cismaru - procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu Bebe Ionescu, un important om de afaceri, dar şi cuscrul lui Traian Băsescu.

Conform datelor prezentate în cadrul emisiunii, întâlnirea celor doi a avut loc în 15 februarie 2012.
Sursele menţionate au precizat că procurorul Dumitru Cismaru, fost inspector al Consiliului Suprem al Magistraturii a coborât din sediul instituţiei în care lucrează, şi a mers în parcare, unde a fost aşteptat de Bebe Ionescu, la volanul maşinii sale, un BMW X5.
După ce procurorul Dumitru Cismaru s-a urcat la bordul maşinii, între cei doi a avut loc o discuţie, pe durata căreia autovehiculul în care  se aflau a efectuat trei ture în jurul Parchetului. La final, procurorul Dumitru Cismaru s-a reîntors în instituţia în care lucrează.

Nici procurorul Dumitru Cismaru, nici Bebe Ionescu, nu au intervenit în cadrul emisiunii pentru a oferi detalii despre motivul întâlnirii lor.

×
Subiecte în articol: Bebe Ionescu dumitru cismaru