x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enerări - Mirări

Intrebări - Enerări - Mirări

de Jurnalul National    |    05 Sep 2007   •   00:00
Intrebări - Enerări - Mirări

Risc maxim la o partidă de golf...



Risc maxim la o partidă de golf...
Â
  • Sunt de-a dreptul enervante crăşmele amplasate pe malul lacului Floreasca,unde se fac săptămănal nunţi, botezuri, luări de moţ sau parastase. Oamenii din zonă ne-au reclamat acest aspect enervaţi că nici amenzile date de Primărie nu-i sperie pe patroni, iar Poliţia dă din umeri trimiţăndu-i la plimbare de la Sectorul 1 la 2 şi invers.
  • Şi pentru că a venit vorba despre Floreasca, sunt foarte enervante şi localurile construite lăngă blocurile de locuinţe, de la care răsună zi-lumină manele şi muzică de cea mai "bună" calitate. Şi unde mai pui că, dacă "barăcile" nu dispun de toalete, vă inchipuiţi ce spectacol se naşte după căteva bericioaice pe la colţurile mai puţin luminoase ale blocurilor.
  • Ne enervează strategia asta de preţuri, cu 99 in coadă. Cifrele de după virgulă ne induc atăt de mult in eroare ori de căte ori le vedem. Şi le cam vedem la tot pasul. De asemenea sunt enervante tare de tot şi preţurile date fără TVA. Tot o strategie de vănzări e şi asta!
  • Ne enervează reparaţiile făcute de Luxten, compania cu iluminatul stradal. Au indreptat băieţii după trei luni o problemă prin Iancului şi după două zile s-a stricat iar jucăria. Vorba aceea: "o fi vreun defect stricat". Cam căt trebuie să mai aştepte locatarii din vreo zece blocuri să primească din nou lumină? Directorul Ciobanu ştie...
  • Nu uitaţi să vă enervaţi la enervări@jurnalul.ro!

×
Subiecte în articol: observator