x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mirări

Intrebări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    02 Noi 2007   •   00:00
Intrebări  -  Enervări  -  Mirări

Ne scoate din sărite circulaţia din Bucureşti. Şi ştiţi ce devine şi mai enervant? Faptul că incepem să ne invăţăm cu nebunia asta. Nici n-o să mai ştim să circulăm decăt bară la bară.


Din ciclul "Nu mai rupeţi flori, copii, că şi ele este vii", din Rusia, cu dragoste: "Nu furaţi! Pămănt de flori!"

  • Ne enervează, dar rău de tot, societăţile de taximetrie care-şi obligă angajaţii să-şi afişeze pe maşinile proprietate personală băgate in firmă postere electorale cu Theodor Stolojan. Că tot e campanie electorală. Cum nu toţi au afinităţi pelediste, ar fi frumos ca in funcţie de preferinţele politice, unii taximetrişti să migreze la companii vopsite in roşu, albastru sau chiar portocaliu. Să avem astfel taxiuri pesediste, liberale sau de altă doctrină.
  • Ne-a enervat infiorător argumentaţia oferită de ministrul de Interne, Cristian David, atunci cănd a vorbit despre motivele pentru care a renunţat la serviciile procurorului Săntion. Ca să nu mai vorbim de treaba cu filajul, despre care a spus că habar n-avea! Chiar vi se pare că avem ciungă in păr?
  • Ne enervează vremea asta urătă şi frigul care parcă ne intră in oase.
  • Ne scoate din sărite circulaţia din Bucureşti. Şi ştiţi ce devine şi mai enervant? Faptul că incepem să ne invăţăm cu nebunia asta. Nici n-o să mai ştim să circulăm decăt bară la bară.


×
Subiecte în articol: observator