x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

02 Apr 2009   •   00:00

!! Ne enervează foarte tare intelectualii care fumează în autobuz, pe motiv că fac ce vrea muşchii lor. Şi ne mai enervează faptul că, dacă-i iei să le aplici o aleasă educaţie, rişti să ţi-o iei. Ah, şi, da, ne enervează că tot ei sunt cu gura mare dacă vine nenea şoferul şi-i dă jos. Bă, intelectualilor, nu se face!



!! Ne-a enervat până la lacrimi un deputat clujean de la PSD, unu' cică Vasile Soporan, care şi-a aprins ţigara într-o cofetărie! Alo, băi, domnu' deputat, dom' Vasile! Nu e frumos, dom'le, e chiar lipsă de respect şi vă daţi cu stângu-n dreptu'. Nu mai spunem că asta denotă nesimţire şi lipsa celor 7 ani de acasă, că nu vrem chiar aşa, să punem punctul pe "i".

!! Ne bucurăm că mai există şi oameni ca noi, de o exemplară moralitate şi o verticalitate ieşită din comună. Scuze. Din comun. De exemplu, ne bucurăm că mai există vânzători ambulanţi care vând trei periuţe de dinţi cu 50.000 de lei. Şi sunt nefolosite! Ne bucurăm mult şi le dorim succes şi în continuare!

!! Ne enervăm de fiecare dată de 1 aprilie. Nici nu mai ştii care informaţii sunt false şi care nu, atât de mult s-a "îndoctrinat" românul cu Ziua Păcălelilor. Spre exemplu, cea mai tare păcăleală care a circulat ieri pe piaţă este că Dinu Patriciu a cumpărat Evenimentul zilei!

!! Sunt de-a dreptul peste stângul textele ilizibile de pe cutiile de medicamente sau de pe ambalajele diferitelor alimente. Producătorii au atât de multe de comunicat, încât aleg pentru etichete corpuri de litere indescifrabile. Păi, bine măi, băieţi sau fete, la ochişorii consumatorului nu vă gândiţi?

vorbe de duh ;)


Om cu două limbi.

Limba lungă, sărăcia omului.

Mană cerească.

A fi slobod la limbă.

E un lingău.

Linge unde a scuipat.

Nu te măsura cu cei mai mari.

A purta cuiva săptămânile.

Se scoate miere din orice floare.

Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator