x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

03 Apr 2009   •   00:00

!! Ne-a enervat purtătorul de vorbe al Poliţiei Capitalei, Christian "Von" Ciocan. Important nevoie mare în ultima vreme, băieţaşul din anticamera chestorului Tutilescu nu mai ştie care îi este statutul şi îşi depăşeşte atribuţiunile ori de câte ori are de spus câte ceva despre vreun caz mai serios. Măi Ciocănele, chiar ai uitat ce vocabular elevat aveai atunci când Jurnalul Naţional te-a declarat "Omul zilei"?



!! Ne enervează copiii de bani gata care scriu pe forumuri că ei ar vrea să muncească cinstit. Sclifosiţii ăştia sunt intelectuali de mici: se plâng de faptul că nu au prieteni adevăraţi şi că doar ei fac cinste la Bambu şi că ştiu pe de rost toate magazinele din Milano. Ne şi imaginăm cum scormonesc ei magazinele în timp ce se gândesc că mai bine decât să facă şoping, s-ar duce la muncă. Săracii de ei.

!! Ne enervează că toată lumea se visează europarlamentar. Nu mai vrea nimeni să se facă altceva decât europarlamentar. Nemaipomenit, ce să zicem. Unu' nu s-ar face şofer pe tir!

!! Ne enervează guguştiucii din Casa Presei că nu mai au frică de nimic. Dacă nu eşti atent, calci pe ei. Ne gândim să punem panouri pe care să desenăm un guguştiuc tăiat. "Meniul zilei: ciulama de guguştiuci". Oare s-or speria?

!! Ne enervează diversiunile astea de pe scena politică, create nu pentru a discredita o anumită persoană, ci mai ales pentru a distrage atenţia opiniei publice de la un anume caz!

VORBE DE DUH ;)


Lacătul spune că nu e nimeni acasă

De pe când era lupul căţel

Mânzul, când îi lipseşte muma, începe a striga

A umbla ca mâţa după şoareci pân'ce nu i-a pica în mână

Dacă n-ai noroc şi parte, geaba te mai scoli de noapte

Omul voieşte, dar Dumnezeu împlineşte

Mai bine să te pizmuiască cineva, decât să te plângă

Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator