x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

06 Apr 2009   •   00:00

!! Ne enervează modul în care ilustrează presa cazul Gigi Becali. Adică vrea să ne spună nouă presa că nea Gigi are parte de acelaşi tratament ca ultimu' borfaş?!? Haida-dârla!



Că dacă-i zice acuma nea Gigi lu Smără (aşa îl alintăm noi) "du-te la mine acasă şi ia-ţi o mie de euro să ai şi tu de o eugenie", alţii nu mai zic nimic. Deci să ne scutească presa! Ups! Din presă facem şi noi parte, deci nu ne spunem nimic nouă înşine.

!! Ne enervează că ne enervăm aiurea-n tramvai la cât de prost a început să joace fotbal naţionala României. Ar trebui "să ne râdem, să ne frigem în bulane, să ne veselim! C-aşa ne place nouă", (asta e dintr-un film). Propunem să ne bată toţi la fotbal cum îi bat pe ăştia din Luxemburg şi s-o ducem noi la fel de bine ca ei (ca luxemburghezii).

!! Ne enervează faptul că la o coadă la semafor primii care claxonează la schimbarea culorii sunt şoferii din coada cozii (dacă putem spune aşa şi iată că putem). La ce se isteri­zează aşa? Că tot mai prind două rânduri de roşu ca popa.

!! Ne-a enervat Betsy Myers, fostul director executiv al campaniei electorale a lui Obama, pentru că vorbea foarte apăsat despre tot felul de schimbări pe care are de gând să le facă Obama. Băi, nene, toată lumea vrea să schimbe, nimeni nu vrea să păstreze! Ca şi cum, absolut tot ce-a fost până la ei a fost complet greşit şi noroc cu noul buric al pământului, că aduce schimbarea, că altfel nu ştim ce se făcea naţia americană. Noi, de exemplu, am vrea să păstrăm, pentru că nouă ne place foarte mult cum e acum în România (glumim, desigur!).

×
Subiecte în articol: observator