x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

07 Apr 2009   •   00:00

!! Ne enervează că vânzătorii de ghiocei s-au rebrănduit, astfel că au schimbat ghioceii pe ace de cusut. O fi vreo aluzie la faptul că umblăm rupţi în c..?!! Ne enervează că vânzătorii de ghiocei s-au rebrănduit, astfel că au schimbat ghioceii pe ace de cusut. O fi vreo aluzie la faptul că umblăm rupţi în c..?



!?! Ne bucurăm enorm că nu mai avem nevoie de nimeni să ne spună că trăim în cel mai poluat oraş din ţară, capitala ţării noastre, Bucureşti. Inspirăm cu bucurie-n suflet (şi nu numai) gazele de eşapament care  se asortează atât de bine cu praful scos din blocurile care se înalţă-n soare. Ne bucurăm că trăim în Bucureşti, unul dintre cele mai poluate oraşe din ţară. Spuneau ăştia că gazele de eşapament au chiar efect narcotizant! Coooool!

!! Ne scoate din sărite tevatura asta cu echipa naţională. Concediaţi-l pe Piţurcă, vorbiţi cu Bölöni, vine Hagi, dar poate că... Lucescu, dar cine ştie?, Olăroiu se prea poate. Că a fost compot, ăăă, nu, complot, că mingea nu mai e chiar rotundă. Haideţi, măi băieţi, lăsaţi-o mai moale! Dacă nu dispui de materie primă, de unde să iasă cozonacul bun? Poa' să vină şi "Maurinio" selecţioner, că oamenii tot ăia "e".

!! Ne enervăm de fiecare dată când vedem cum se gudură câte un animal de companie, adicătelea câine, pe lângă uşile de la intrarea pe condominiul public al blocului şi cum îşi fac ele, sărăcuţele (de animale vorbim), nevoile fără ca stăpânii lor să se autosesizeze.

×
Subiecte în articol: observator