x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

22 Oct 2009   •   00:00

!! Ne enervează vecinii care îşi parchează aiurea maşinile, blocând accesul utilajelor de la salubritate. Deranjul nu ar fi atât de mare dacă gunoierii nu ar veni cu noaptea în cap şi nu ar începe să dirijeze "circulaţia" în gura mare. Şi, de obicei, acompaniaţi de câinii de cartier!



!! Ne enervează băncile care pe timp de criză sancţionează conştiinciozitatea unor datornici. Adică le ia comision în caz că nu au timp să plătească în ziua scadentă şi trimit pe altcineva în locul lor. Cică nu e titular de contract şi pentru asta trebuie să plătească în plus!

!! Ne enervează toţi pitecantropii şi australopitecii cretinoizi de prin autobuze care îşi pun manele la telefon şi apoi dau sonorul tare.

!! Ne enervează oamenii "de cuvânt" care una spun şi alta fac şi, când într-un final ajung să realizeze ceea ce se convenise, dau impresia că ţi-au făcut favoruri.

!! Ne enervează "meseriaşii" care iau 1.000 de euro şi mai bine pentru montarea unui acoperiş metalic şi la prima ploaie mai puternică constaţi că banii tăi s-au dus pe... jirloaie de apă în casă. Ceea ce ne enervează şi mai tare este că numiţii "meseriaşi" îşi fac timp să vină să verifice pe unde intră apa când afară este timp frumos! Când plouă sunt prea ocupaţi...

VORBE DE DUH ;)

După cum un ogor, oricât de fertil, nu poate da roadă dacă nu e cultivat, tot astfel şi sufletul fără învăţătură. (Cicero)

Noi vrem să găsim adevărul, nu să convingem vreun adversar. (Cicero)

Fără a cunoaşte puterea cuvintelor este imposibil să cunoşti oamenii. (Confucius)

După cum aurul cel galben se cunoaşte în foc, tot aşa credinţa trebuie văzută în vremuri grele. (Ovidius)

Cine zice îndoială zice neputinţă. (Balzac)

Sunt lucruri în care trebuie să crezi pentru a le putea vedea. (Cervantes)

Este uşor să-i convingi pe oameni de un lucru, dar e greu să-i faci să fie fermi în această convingere. (N. Machiavelli)

A învinge fără primejdie înseamnă a triumfa fără glorie. (Corneille)

×
Subiecte în articol: observator