x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Mirări - Enervări

Intrebări - Mirări - Enervări

de Jurnalul National    |    30 Oct 2007   •   00:00
Intrebări  -  Mirări  -  Enervări

Ne enervează şoferii care blochează ca nesimţiţii căile de acces către parcarea din faţa Casei Presei, fără să se găndească vreo secundă la cei care ar vrea să circule regulamentar, dar nu pot!



  • Ne enervează doamna vreme pentru instabilitatea de care dă dovadă, la acest sfărşit de octombrie. Cel mai tare ne calcă pe bătături faptul că ploile - parcă in ciuda autorităţilor mereu "luate prin surprindere" - fac tot mai multe victime, ruinănd zeci de case şi lăsănd familii intregi fără un adăpost deasupra capului. Spre exemplu, in comuna Roşia de Armadia peste 100 de case stau să cadă din cauza alunecărilor de teren cauzate de ploile abundente căzute in ultimele zile. Culmea este că deşi in urmă cu doi ani peste 200 de case dintr-un sat din apropierea comunei au fost inghiţite de pămănt, de atunci şi pănă azi nu am auzit ca autorităţile să fi luat vreo măsură menită să prevină asemenea dezastre.
  • Ne enervează vănzătoarele din staţiile Metrorex pentru că vorbesc mult la telefon, in loc să văndă cartele, astfel că "fraierii" care vor să-şi plătească "voiajul" cu metroul nu de puţine ori pierd trenul, fiind nevoiţi să aştepte minute in şir următorul metrou. Cum şi timpul costă bani, poate Metrorex ia măsuri pănă nu ne enervăm destul de mult căt să ne adresăm instanţei de judecată.
  • Ne enervează şoferii care blochează ca nesimţiţii căile de acces către parcarea din faţa Casei Presei, fără să se găndească vreo secundă la cei care ar vrea să circule regulamentar, dar nu pot!

×
Subiecte în articol: observator