x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebariări - Enervări - Mirări

Intrebariări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    07 Sep 2007   •   00:00
Intrebariări  -  Enervări  -  Mirări

Găscanul, comandant peste căini....

Găscanul, comandant peste căini....

Â

  • Nu ne-a mai enervat de foarte mult timp comentatorul tv Vlad Enăchescu. Şi ştiţi de ce? Pentru că s-a "dat puţin la fund" omuleţul după afacerea cu drepturile teve pierdute de postul naţional in favoarea unei televiziuni private. Ei bine, marele realizator a apărut din nou in prim-plan, semn că a fost iertat de mai-marii instituţiei din Dorobanţi. Bine ai revenit, măi, Enăschescule, şi la mai mare! Poate rezolvi din nou cazul!
  • A devenit foarte enervant primarul de la 3, Liviu Negoiţă. De bine ce a fost terminat de reabilitat Bulevardul 1 Decembrie 1918 (culmea construirii drumurilor in Romănia, a ieşit foarte bine şi foarte repede!), de două zile, nişte utilaje dotate cu pichamere au spart din nou asfaltul şi patul de beton pentru un şanţ de vreo 30-40 de metri, in apropierea intersecţiei cu Bdul Theodor Pallady. Şi nu vă găndiţi că la incheierea lucrării, asfaltul va mai fi refăcut. Staţi liniştiţi!
  • Ne enervează ipocrizia lui Mihai Stoica, actualul manager de la FC Urziceni. După ce "murea" cu Steaua de găt şi se gudura de mama focului pe lăngă Gigi Becali, acum, "marele" om de fotbal muşcă măna care l-a hrănit şi strigă căt il ţine glanda că-l dă in judecată pe patronul stelist pentru căteva ameninţări.
  • Sunt de-a dreptul enervante anomaliile tipic romăneşti. Spre exemplu, lăngă fiecare făntănă arteziană din zona Unirii a apărut un dulap electric. Aşa că, dacă priveşti scuarul bulevardului de la un capăt spre celălalt, vei vedea o "frumuseţe" de pădure de astfel de dulapuri. Domnilor de la Primărie, aţi văzut undeva prin Occident asemenea hidoşenii?
  • Argumentul pentru scumpirea transportului pe calea ferată este foarte enervant. Motivarea a fost adaptarea la tarifele europene, dar nici gănd să ne adaptăm un pic şi la confortul călătorilor!

×
Subiecte în articol: observator