x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Curți inundate, copaci prăbușiți și drumuri naționale blocate, în ultimele 24 de ore, în România

Curți inundate, copaci prăbușiți și drumuri naționale blocate, în ultimele 24 de ore, în România

de Redacția Jurnalul    |    20 Ian 2024   •   11:00
Curți inundate, copaci prăbușiți și drumuri naționale blocate, în ultimele 24 de ore, în România
Sursa foto: Poliția Locală Sector 1

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au intervenit în ultimele 24 de ore pentru evacuarea apei din 26 de curți, dar și pentru degajarea unor copaci căzuți pe străzi, a transmis sâmbătă MAI.

Efectivele MAI au desfășurat intervenții în 8 localități, din 7 județe, Bistrița-Năsăud, Dâmbovița, Hunedoara, Harghita, Maramureș, Mureș și Neamț, unde s-a intervenit atât pentru evacuarea apei din 26 de curți, două anexe gospodărești, 3 beciuri, cât și pentru degajarea a 2 copaci prăbușiți pe carosabil.

Polițiștii au fost mobilizați pe drumurile cu probleme pentru a fluidiza circulația și pentru a oferi sprijin conducătorilor auto.

Pe cinci tronsoane de drumuri naționale (DN 12/HR, DN 12C/NT, DN 15/HR, DN 15/NT și DN 17/BN), traficul rutier a fost temporar blocat din cauza stratului de zăpadă depus pe carosabil.

În acest moment, circulația se desfășoară în condiții de iarnă, se arată într-un comunicat al MAI de sâmbătă.

La nivel național, situația este monitorizată în continuare prin Centrul Național de Conducere Integrată care funcționează la nivelul MAI.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: inundatii copaci cazuti drumuri blocate