x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator InvitaŢie la tărgul de jucării

InvitaŢie la tărgul de jucării

27 Mai 2007   •   00:00
InvitaŢie la tărgul de jucării

De 1 şi 2 iunie, copiii intre 5 şi 80 de ani sunt aşteptaţi la Muzeul Ţăranului Romăn. De ce? Fiindcă e tărg de jucării făcute de copii pentru copii!Timp de două zile, pajiştea din faţa muzeului se va transforma in loc de joacă, iar copiii vor avea ocazia să decupeze peştişori sau alte figurine din carton şi să modeleze in lut.

De 1 şi 2 iunie, copiii intre 5 şi 80 de ani sunt aşteptaţi la Muzeul Ţăranului Romăn. De ce? Fiindcă e tărg de jucării făcute de copii pentru copii!

Timp de două zile, pajiştea din faţa muzeului se va transforma in loc de joacă, iar copiii vor avea ocazia să decupeze peştişori sau alte figurine din carton şi să modeleze in lut. Jocul va fi presărat şi cu alte surprize, cum ar fi lansări de carte şi ateliere de modelat in lut, la care sunt invitaţi meşteri populari din Piscu. Aceste evenimente fac parte din proiectul Atelierul de Creativitate al Muzeului Ţăranului Romăn, prin care se doreşte a se oferi copiilor o educaţie complementară celei realizate in şcoli, prin lecţii de etnologie, brodat, ţesut şi multe altele. Astfel, cei mici dobăndesc cunoştinţe despre satul romănesc. (R.R.)

×
Subiecte în articol: observator