x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioan Gyuri Pascu a murit. Tania Popa: Gyuri Pascu era un om timid, dar pe scenă îi făcea pe oameni să râdă cu lacrimi

Ioan Gyuri Pascu a murit. Tania Popa: Gyuri Pascu era un om timid, dar pe scenă îi făcea pe oameni să râdă cu lacrimi

26 Sep 2016   •   10:35
Ioan Gyuri Pascu a murit. Tania Popa: Gyuri Pascu era un om timid, dar pe scenă îi făcea pe oameni să râdă cu lacrimi

Ioan Gyuri Pascu a murit. Lumea artistică românească este mai săracă prin dispariţia lui Ioan Gyuri Pascu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, actriţa Tania Popa.

"Prin decesul lui Ioan Gyuri Pascu, lumea artistică a României, cu siguranţă, a sărăcit un pic. (...) L-am cunoscut într-un turneu pe Dunăre. El era cu trupa lui, noi cu un spectacol de teatru. Pentru noi a fost o mare bucurie, pentru că noi chiar ne-am distrat tot turneul acela. Am avut spectacole în toate oraşele mai mari de pe Dunăre şi aşa l-am cunoscut pe Gyuri. Ulterior, am jucat în 'Occident', am fost parteneri. Surprinzător, în viaţa de zi cu zi era un om foarte timid şi cu foarte mult bun simţ, dar pe scenă îi făcea pe oameni să râdă până la lacrimi. Aşa l-am cunoscut eu. Ăsta este paradoxul, probabil, al unui mare comic. (...) Probabil aşa a vrut Dumnezeu, probabil a avut un gând pentru Ioan Gyuri Pascu acolo sus", a afirmat Tania Popa.

Ioan Gyuri Pascu a murit luni, la vârsta de 55 de ani. www.agerpres.ro

×