x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf la o agenţie Loto din Drobeta Turnu Severin

Jaf la o agenţie Loto din Drobeta Turnu Severin

23 Oct 2009   •   00:00

Două persoane care purtau cagule au jefuit, aseară, o agenţie Loto din municipiul Drobeta Turnu Severin, de unde au furat aproximativ 2.000 de lei, după care au reuşit să fugă, fiind căutaţi fără rezultat, în cursul nopţii, de sute de poliţişti şi jandarmi.



Jaful a avut loc la o agenţie loto din cartierul Crihala din Drobeta Turnu Severin, când casiera se pregătea să închidă uşile unităţii, în jurul orelor 22.00.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, inspectorul Nicolae Lohon, cele două persoane care au comis jaful purtau cagule, dar nu erau înarmate.

"Două persone mascate, neînarmate şi fără să folosească ameninţări, i-au cerut lucrătorului gestionar să le dea banii. Au sustras aproximativ 2.000 de lei, banii care se aflau în casă", a explicat inspectorul Lohon, citat de Mediafax.

După ce atacatorii au plecat, casiera a sunat la 112, iar la nivelul Poliţiei Judeţene Mehedinţi a fost constituită celula de criză, coordonată de şeful inspectoratului, fiind mobilizaţi peste 500 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră care au organizat filtre la intrările în localităţile din judeţ, însă hoţii nu au fost prinşi.

Din declaraţiile casierei reiese că societatea nu este prevăzută cu buton de panică, dar are sistem de supraveghere, care în momentul jafului nu funcţiona. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator