x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf la singurul magazin de vise din Timişoara

Jaf la singurul magazin de vise din Timişoara

18 Iul 2011   •   07:56
Jaf la singurul magazin de vise din Timişoara

Jaful a avut loc in aceasta dimineat la un magazin din Timisoara care comercializeaza produse etnobotanice. Sub amenintarea unui cutit, un barbat i-a cerut vanzatorului mai multe pliculete de etnobotanice.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Andreea Cinteza, politistii au fost sesizati in noaptea de duminica spre luni ca un jaf a avut loc la o societate comerciala din Complexul Studentesc din Timisoara.

Cinteaza a declarat ca politistii au mers la fata locului si din primele cercetari au stabilit ca un barbat a intrat in magazin, l-a amenintat pe vanzator cu un cutit, iar apoi a fugit cu mai multe produse.

Potrivit politistilor care au participat la ancheta, magazinul jefuit este ultimul care comercializeaza produse etnobotanice in Timisoara, restul fiind inchise in urma cu mai multe luni. Reprezentantii magazinului au contestat in instanta decizia de inchidere, sustinand ca vand ingrasaminte chimice.

Se pare ca barbatul care a jefuit magazinul este un client mai vechi al societatii comerciale si mai venise duminica seara, incercand sa cumpere produse etnobotanice, insa nu avusese destui bani. El s-a intors mai tarziu, l-a amenintat pe vanzator cu un cutit si a fugit cu mai multe pliculete in care se aflau astfel de produse.

Barbatul este cautat de politisti.

×
Subiecte în articol: timisoara etnobotanice