x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Judecătoarea Motoc cere pe Facebook multinaţionalelor să nu mai dea publicitate trustului Intact

Judecătoarea Motoc cere pe Facebook multinaţionalelor să nu mai dea publicitate trustului Intact

01 Feb 2013   •   17:07
Judecătoarea Motoc cere pe Facebook multinaţionalelor să nu mai dea publicitate trustului Intact
Sursa foto: Iulia Motoc

Judecătoarea Iulia Motoc, de la Curtea Constituţională,  îşi varsă frustrările pe Facebook, făcând o declaraţie uluitoare pentru un magistrat ajuns într-una dintre cele mai importante funcţii publice. Justiţiara blondă cere multinaţionalelor, într-o formulare semi-analfabetă, să nu mai dea publicitate trustului Intact. "Firmele multinationale care incalca drepturile omului sunt boicotate, in sensul ca nu se cumpara produse de la cei care utilizeaza copii ca forta de munca. Daca un trust de presa violeaza drepturile omului, ar trebui sa nu i se ofera publicitate si audienta", scrie judecătoarea pe Facebook.


Judecătoarea continua cu declaraţiile şi spune că "Trustul " Intact" are un loc in istorie, cea a nerespectarii flagrante a drepturilor omului. In zece, douazeci de ani, se vor face documentare despre acest trust, poate la fel de bune ca si “Autobiografia lui Nicolae Ceausescu".



De asemenea, Iulia Motoc se arată deranjată şi de dezvăluirile postului TV Antena 3, pe care le compară cu un linşaj. "Judecatorul Lynch, la sfarsitul secolului 18, organiza procese sumare, incheiate cu verdicte clare. De la numelui lui provine termenul de " linsaj". Si cum altfel erau emisiunile Antenei 3 intitulate " Noi dezvaluiri despre judecatorii.. etc"?


×