x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jurnalul Naţional, la Gaudeamus

Jurnalul Naţional, la Gaudeamus

de Ruxandra Predescu    |    21 Noi 2007   •   00:00
Jurnalul Naţional, la Gaudeamus

Jurnalul Naţional va fi prezent la Tărgul de Carte Gaudeamus, care debutează măine la Romexpo, cu un stand pe inelul 3.20, unde vă aşteptăm cu o mulţime de surprize, lansări de carte, evenimente speciale şi intălniri cu personalităţi artistice, dar şi cu colecţia de produse de... colecţie! Ne vedem la Tărg!Â


Jurnalul Naţional are 900.000 de cititori in fiecare zi - e un lucru confirmat de organismul acreditat să măsoare audienţele in presa scrisă: BRAT. Nu vă putem cunoaşte pe fiecare in parte, deşi ne-ar plăcea. Pentru aceia dintre dumneavoastră care sunteţi trecători prin Bucureşti insă, in perioada 21-15 noiembrie a.c. vă aşteptăm la Romexpo, unde incepe cea de a XIV-a ediţie a Tărgului Internaţional Gaudeamus. La fel ca anul trecut, Jurnalul Naţional se prezinta live in faţa cititorilor cu un stand in care vă invităm să ne cunoaştem mai bine: o... cafenea!

Ediţii şi muzică de colecţie, cărţi, suplimente, editorialişti, lansări de produse, poveşti, invitaţi, concerte şi cafea fierbinte - toate acestea vă aşteaptă la standul nostru din inelul 3.20 al Tărgului de Carte Gaudeamus. Vom fi acolo in fiecare zi de tărg, redactori şi editori, reporteri, oameni de marketing şi fotografi. Pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru a comunica direct, altfel decăt prin poştă electronică sau scrisori, telefonie - mobilă sau nu. Abonaţi-vă in aceste zile la standul nostru şi recitiţi şi reascultaţi muzică de colecţie - 28 de volume, revedeţi filme de colecţie, vă intălniţi cu fanfare şi tarafuri, lăutari... tot ce facem, tot ce suntem! Vă aşteptăm! (Ruxandra PRedescu)

×
Subiecte în articol: observator