x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis, mesaj la decesul Reginei Elisabeta: Un simbol al loialității, a modelat istoria

Klaus Iohannis, mesaj la decesul Reginei Elisabeta: Un simbol al loialității, a modelat istoria

08 Sep 2022   •   20:55
Klaus Iohannis, mesaj la decesul Reginei Elisabeta: Un simbol al loialității, a modelat istoria

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a modelat istoria modernă și reprezintă un simbol al loialității, a transmis, joi, președintele României, Klaus Iohannis, după decesul Reginei.

„Sincere condoleanțe la trecerea în neființă a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestății Sale, care s-a întins pe parcursul a 7 decenii, a modelat istoria modernă și reprezintă un simbol excepțional al loialității și al angajamentului față de serviciul public”, scrie Klaus Iohannis, pe Twitter.

Președintele României transmite un mesaj din partea poporului român.

„Românii sunt alături de poporul britanic și de Familia Regală”, a mai scris Iohannis.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord a murit, joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, reședința sa din Scoția, unde Regina s-a retras în ultima perioadă. Regina avea 96 de ani și se afla pe tron de 70 de ani, având cea mai îndelungată domnie din istorie.

Anunțul privind decesul Reginei a fost postat și pe poarta Palatului Buckingham, un gest prin care poporul este anunțat că „London Bridge is down”.

 

(sursa: Mediafax)

×