x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Larry King nu mai divorţează de "a şaptea"

Larry King nu mai divorţează de "a şaptea"

de Mihaela Matachita    |    12 Mai 2010   •   00:00

Cunoscutul prezentator american de televiziune Larry King şi a şaptea lui soţie, Shawn Southwick, s-au împăcat şi renunţă la divorţ, King întorcându-se în locuinţa conjugală.

Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al starului tv, Howard Rubenstein, citat de Reuters. "Ne iubim copiii, ne iubim, dorim să fim o familie. Asta este tot ceea ce contează. Suntem datori faţă de noi şi copiii noştri să ne dedicăm în continuare unul altuia. Vrem să mulţumim prietenilor noştri pentru dragostea şi susţinerea lor, pentru că au fost alături de noi", au precizat cei doi într-o declaraţie comună.

Larry King (76 de ani) şi Shawn Southwick (50 de ani) au anunţat, la 15 aprilie, că au depus actele de divorţ, după 13 ani de căsnicie, timp în care au făcut doi copii. Motivul invocat în dosarul de divorţ - "diferenţe ireconciliabile".

Larry King a fost căsătorit cu şapte femei. Acesta ar fi fost cel de-al optulea lui divorţ, deoarece el s-a recăsătorit la un moment dat cu o fostă soţie a sa.

King este prezentatorul emisiunii "Larry King Live", difuzată de postul american CNN, în care sunt invitate celebrităţi şi personalităţi politice.

×
Subiecte în articol: mass-media