x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Licitaţie pentru depunere şi emitere online a actelor de stare civilă

Licitaţie pentru depunere şi emitere online a actelor de stare civilă

07 Aug 2013   •   15:29
Licitaţie pentru depunere şi emitere online a actelor de stare civilă

Ministerul Comunicaţiilor va organiza la 23 septembrie o licitaţie pentru achiziţia sistemului informatic de depunere a cererilor şi emitere online a actelor de stare civilă, valoarea proiectului fiind estimată la 151,5 milioane de lei (34,4 milioane de euro), inclusiv TVA. Potrivit documentaţiei de atribuire, viitorii ofertanţi vor depune o garanţie de participare de 2,44 milioane lei. De asemenea, la licitaţie pot participa firme care au înregistrat, în ultimii trei ani, o cifră de afaceri medie de cel puţin 240 milioane de lei (fără TVA).

Durata proiectului este de 20 de luni.

Potrivit MSI, pentru realizarea sistemului informativ au fost alocate 154 milioane de lei, din care 127,36 milioane de lei din fonduri europene şi 26,64 milioane de lei de la bugetul de stat.

Printre beneficiarii proiectului se numără Direcţia Generală de Asistenţă Socială, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Ministerul Finanţelor, Casa Naţională pentru Pensii Publice, Casele de pensii private, Casa de Pensii Militare, Institutul Naţional de Statistică, Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă şi Curtea de Conturi.

 

×