x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Liniuţă" la 310 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania

"Liniuţă" la 310 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania

de Mara Raducanu    |    Veronica Micu    |    03 Aug 2011   •   07:48
"Liniuţă" la 310 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania

Soferii par sa confunde Autostrada Transilvania cu un circuit de Formula 1. Un material video postat pe YouTube arata imagini cu o cursa nebuneasca pe A3, Turda-Gilau, intre un Audi si un BMW, unul dintre soferi atingand viteza incredibila de 310 kilometri pe ora. Se pare ca tanarul este din Campia Turzii.

Reprezentantii politiei sunt insa sceptici in legatura cu viteza atinsa de cei doi soferi. "Cele doua vehicule sunt de serie si nu puteau atinge o asemenea viteza. Caroseria nu ar fi rezistat. Doar autovehiculele preparate pot atinge viteze care sa depaseasca 300 de kilometri pe ora. Dupa parerea mea este o facatura de prost gust, insa am dispus verificarile de rigoare, iar rezultatele anchetei le vom face publice", a declarat, pentru Jurnalul National, Lucian Dinita, seful Directiei Rutiere.

Potrivit celui care a postat imaginile pe YouTube, masinile care au participat la intrecere sunt un BMW M5 E60, de 550 CP si un Audi B5 RS4, de 460 CP. Ajuns in atentia presei, materialul video a fost scos de pe YouTube.



A fost prins conducand cu 202 km/h, intre Tulcea si Harsova

Un sofer a reusit sa-i uimeasca pe agentii de la circulatie, dupa ce a fost surprins de aparatul radar cu 202 kilometri la ora. Barbatul isi conducea bolidul de lux pe drumul national 22A, intre Tulcea si Harsova. Soferul vitezoman a ramas pieton pentru urmatoarele trei luni, a fost amendat cu 600 de lei si a primit si sase puncte de penalizare.

×