x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teribilism pe Autostrada A1: Magicianul Robert Tudor s-a filmat alergând și sărutând asfaltul pe banda de urgență. Clipul a devenit viral

Teribilism pe Autostrada A1: Magicianul Robert Tudor s-a filmat alergând și sărutând asfaltul pe banda de urgență. Clipul a devenit viral

de Andreea Tiron    |    18 Dec 2022   •   11:00
Teribilism pe Autostrada A1: Magicianul Robert Tudor s-a filmat alergând și sărutând asfaltul pe banda de urgență. Clipul a devenit viral
Sursa foto: Captura video Facebook Magicianul Robert Tudor

Magicianul Robert Tudor s-a filmat alergând și sărutând asfaltul pe banda de urgență a Autostrăzii Sibiu-Pitești. Clipul a devenit viral, mulți dintre internauți acuzându-l de inconștiență și teribilism:"Bravo. Oprire pe banda de urgență pentru un filmuleț șmecher... De aia unii nu merită dreptul să folosească autostrăzi."

"Doamne! Doamneee! 13 kilometri de autostradă! Ce bine este! S-a făcut autostrada de la Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, 13 km! E pentru noi, e pentru oameni. Ar trebui să sărbătorim! Ar trebui să luăm o piatră, s-o băgăm în sân!", spune ironic Robert Tudor în înregistrarea postată pe contul oficial de Facebook, în timp ce aleargă pe banda de urgență, se așază în genunchi, sărută asfaltul și salută ceilalți conducători auto care trec cu viteză pe lângă el.

Reacțiile internauților la clipul devenit viral nu au întârziat să apară. În timp ce unii au apreciat umorul materialului video, cei mai mulți l-au criticat pentru nesăbuință:

"grav este că staționezi pe banda de urgenta fara sa ai urgență , grijă mare pe viitor că au fost mulți striviți pe banda de urgenta..."

"să nu oprească pe banda de urgență!. Art.74(3) OUG 195/2002 Se interzice circulația, oprirea sau staționarea autovehiculelor pe banda de urgență, cu excepția cazurilor justificate, precum și a autovehiculelor cu regim de circulație prioritar."

"a luat permisul probabil prin magie. Te miri ca suntem pe primul loc la mortalitate in accidente rutiere in Europa? Pacat ca nu se autosesizeaza nimeni!"

"Nu este vorba de amenda ,gândește-te că putea să sară o roată la camion ai copiii acasă care te așteptă ! A te expune la un pericol pentru ce? Ești un exemplu pentru tineri! Mâine se opresc și ei să facă un tik/tok !"

"nu ești sănătos la cap, pt un videoclip oprești pe autostradă, sa dea careva peste tine"

"cam disperat după like-uri , se merita sa pui și alte vieți în pericol???"

"În primul rand eu ți-aș da o amendă bună că ai oprit pe banda de urgență fără să ai dreptul la asa ceva."

"Bravo. Oprire pe banda de urgență pentru un filmuleț șmecher... De aia unii nu merită dreptul să folosească autostrăzi."

"Stai pe banda de urgență magicianule poate te zboară o mașină sau camion !!!!!"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Magicianul Robert Tudor

 

×