x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai mulți români, care falsificau bilete de tren în Londra, condamnați la 24 de ani de închisoare

Mai mulți români, care falsificau bilete de tren în Londra, condamnați la 24 de ani de închisoare

20 Feb 2020   •   15:25
Mai mulți români, care falsificau bilete de tren în Londra, condamnați la 24 de ani de închisoare
Sursa foto: flickr.com

O grupare infracțională, care a falsificat bilete de tren, în Londra, în valoare de opt milioane de lire sterline, a fost condamnată la un total de 24 de ani de închisoare, potrivit Poliției Metropolitane, scrie ziarulromanesc.net, care citează The Telegraph.

Șeful grupării era un român, Ștefan Covrig, care a fost reținut în România. Biletele erau contrafăcute de Sorin Covrig, fratele lui Ștefan, și de Ciprian Buda. Gruparea folosea bilete goale, cititoare de carduri, programe de calculator și imprimante pentru a produce biletele care păcăleau stațiile de tren și metrou din Londra.

Schema a funcționat timp de trei ani, între 2016 și 2019, timp în care a costat companiile feroviare în jur de opt milioane de lire sterline.

„Această înșelătorie a fraudat publicul cu milioane de lire sterline care ar fi trebuit să fie investite în rețeaua de transport. Avem toleranță zero față de orice fraudă din rețeaua noastră și salutăm vestea că acești criminali au fost aduși în justiție”, a spus un reprezentant al Transport for London.

×
Subiecte în articol: bilete falsificate romani londra