x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mama Alinei Puşcaş şi tatăl lui Cosmin Seleşi îşi surprind copiii, la "Te cunosc de undeva"

Mama Alinei Puşcaş şi tatăl lui Cosmin Seleşi îşi surprind copiii, la "Te cunosc de undeva"

22 Dec 2013   •   11:06
Mama Alinei Puşcaş şi tatăl lui Cosmin Seleşi îşi surprind copiii, la "Te cunosc de undeva"

Prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși vor avea parte de o surpriză de proporții în seara de Crăciun, în ediția de sărbătoare a show-ului „Te cunosc de undeva”. În timp ce ei cântă în duet „Împodobește, mamă, bradul”, în platou intră, pe neanunțate, mama Alinei și tatăl lui Cosmin, emoționându-i vizibil pe cei doi prezentatori. „Când ai venit?”, și-a întrebat Cosmin tatăl. „Treaba mea”, a răspuns acesta. „Dar ai venit de la Zalău!!!!! Vai de mine!”, a continuat prezentatorul.

Ce moment artistic a pregătit, în continuarea serii, actorul Ioan Seleși - tatăl lui Cosmin, vedeți miercuri seara, de la ora 20.30, la „Te cunosc de undeva!”

Pe 25 decembrie, ediția specială de Crăciun a show-ului”Te cunosc de undeva!” îi va purta pe telespectatorii Antenei 1 pe meridianele pământului care celebrează Nașterea Domnului, într-o seară plină de lumină, cu colinde și minunate cântece de iarnă, interpretate de Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Andrei Aradits, Lora, Jean de la Craiova, Andrei Ștefănescu, Maria Buză,  Pepe, DJ Wanda, Dalma și Amna.


×