x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cât apreciază mama Elodiei Ghinescu despăgubirile civile pe care i le solicită lui Cristian Cioacă

La cât apreciază mama Elodiei Ghinescu despăgubirile civile pe care i le solicită lui Cristian Cioacă

11 Feb 2014   •   17:32
La cât apreciază mama Elodiei Ghinescu despăgubirile civile pe care i le solicită lui Cristian Cioacă
Sursa foto: La cât apreciază mama Elodiei Ghinescu despăgubirile civile pe care i le solicită lui Cristian Cioacă

Mama Elodiei Ghinescu a declarat marţi, la Curtea de Apel Piteşti, că apreciază la cinci milioane de euro despăgubirile civile pe care i le solicită lui Cristian Cioacă.

Emilia Ghinescu a spus că daunele materiale se ridică la aproximativ 40.000 de lei, restul sumei fiind daune morale pentru pierderea fiicei sale. 'Daunele morale se justifică prin trauma psihică produsă familiei. Nu există ceva mai rău pentru sufletul unei mame decât să ştie că persoana căreia i-a dat în grijă fiica a putut să o omoare', a declarat Emilia Ghinescu.

Instanţa a stabilit că fratele Elodiei Ghinescu, Robert, la rândul său parte civilă în dosar, va fi audiat la următorul termen.

Fostul poliţist Cristian Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte, urmând să execute 22 de ani de detenţie.

×