x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mamele din Capitală așteaptă de 8 luni stimulentul pentru nou-născuți. Nicușor Dan: „Suntem cu 3-4 luni întârziere”

Mamele din Capitală așteaptă de 8 luni stimulentul pentru nou-născuți. Nicușor Dan: „Suntem cu 3-4 luni întârziere”

11 Iun 2021   •   18:48
Mamele din Capitală așteaptă de 8 luni stimulentul pentru nou-născuți. Nicușor Dan: „Suntem cu 3-4 luni întârziere”

Edilul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat pe pagina sa de socializare, că a fost plătit ajutorul pentru nou-născuţi datorat pe mai multe luni, dar că există în continuare restanţe.

„Am plătit zilele trecute ajutorul pentru nou-născuţi, pentru mai multe luni restante. În acest moment, avem restanţe la ajutorul pentru nou-născuţi şi ajutorul pentru femei însărcinate pe lunile martie, aprilie şi mai. Reuşim să însănătoşim bugetul în ritmul pe care ni-l permit încasările şi până la sfârşitul anului vom fi la zi. Mulţumesc familiilor care beneficiază de aceste plăţi pentru înţelegere şi le asigur că Primăria Capitalei are toată determinarea să aducă la zi plăţile care li se cuvin", a scris primarul general pe Facebook.

De opt luni, în Capitală, peste 15.000 de mame au așteptat stimulentul pentru nou-născuți. Septembrie 2020 a fost ultima lună în care s-a plătit stimulentul pentru nou-născuţi. Municipalitatea şi-a asumat acum 4 ani, prin fostul primar general Gabriela Firea, să dea fiecărei mame care naşte câte 2.500 de lei.

×
Subiecte în articol: nicusor dan