x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Managerii trupei NIGHTWISH îşi cer scuze pentru GAFA URIAŞĂ făcută faţă de tragedia din clubul Colectiv

Managerii trupei NIGHTWISH îşi cer scuze pentru GAFA URIAŞĂ făcută faţă de tragedia din clubul Colectiv

de Oana Pavelescu    |    07 Noi 2015   •   19:26
Managerii trupei NIGHTWISH îşi cer scuze pentru GAFA URIAŞĂ făcută faţă de tragedia din clubul Colectiv

Managerii şi responsabilii PR ai trupei Nightwish îşi cer scuze românilor pentru gafa pe care au făcut-o faţă de tragedia din clubul Colectiv.

Un mesaj postat anterior spunea că: „Ar trebui să ne trădăm fanii români şi să anulăm show-ul doar pentru că nişte imbecili au dat foc unui club şi au ucis 38 de persoane? Ne pare foarte rău pentru victimele acestei tragedii şi pentru familile lor. Este cel mai potrivit moment pentru a cânta în România. Nu sunteţi singuri“

PR-ul formaţiei a revenit cu un nou mesaj în care tonul este schimbat radical:

"Dragă popor român. Ne pare extrem de rău pentru incendiul din club, pentru victime şi familiile lor. Vrem să vă încurajăm pe toţi să mergeţi mai departe, chiar dacă acum pare foarte greu. Respectăm cu adevărat memoria tuturor celor morţi în incendiu. La concertul nostru nu vor exista niciun fel de artificii. Pace tuturor."

La sfârşitul mesajului managementul explică faptul că vina gafei le apartine exclusiv, mesajul nefiind scris de vreunul din membrii trupei.


 

 
Dear people of Romania. We feel really sorry about the club fire and the victims and their families. We want to...

Posted by Nightwish on Saturday, November 7, 2015

 

×