x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marian Vanghelie, audiat la DNA în dosarul Realitatea Media

Marian Vanghelie, audiat la DNA în dosarul Realitatea Media

01 Noi 2013   •   14:30
Marian Vanghelie, audiat la DNA în dosarul Realitatea Media

Primarul Sectorului 5, Marian Vangelie, s-a prezentat vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, el declarând că a fost citat ca martor în dosarul privind Realitatea Media. Vicepreşedintele PSD a spus, la intrarea în sediul DNA, că a fost chemat să dea declaraţii în calitate de martor. El a precizat că va afla mai multe informaţii despre citarea sa la DNA după ce va discuta cu procurorii.

Şi Adriean Videanu a fost audiat vineri la DNA, în calitate de martor, în dosarul privind vânzarea de acţiuni ale societăţii Realitatea Media.

Întrebat ce le-a spus anchetatorilor, Videanu a arătat că nu poate să spună ce a discutat cu anchetatorii, dar a precizat că a participat "la nişte emisiuni la Realitatea, în direct". "Au fost multe emisiuni şi a fost singura mea relaţie cu Realitatea", a adăugat Videanu, potrivit Mediafax.

El a precizat că singurul mod în care ar colabora pe linie de afaceri cu Realitatea Media ar fi doar dacă societatea s-ar arăta interesată de achiziţia de marmură.

Întrebat în ce relaţie este cu fraţii Schwartzenberg şi cu Maricel Păcuraru, Videanu a spus că pe Maricel Păcuraru şi Fabian Schwartzenberg nu îi cunoaşte. Videanu a adăugat că îl cunoaşte pe Elan Schwartzenberg şi este "într-o relaţie normală, obişnuită" cu acesta.

Întrebat dacă a finanţat Realitatea Media, Videanu a exclamat: "Niciodată, niciodată nu am finanţat niciun trust de media din România!". Acesta a precizat că pe vremea când era primar al Capitalei "a tăiat toate publicităţile".

În 25 octombrie, DNA a anunţat că deputatul PSD Marius Manolache, cumnata lui Elan Schwartzenberg, Oana Mihaela, omul de afaceri Liviu Luca şi administratorul special al Realitatea Media Florin Bercea, alături de alte societăţi comerciale, au fost puşi sub învinuire în dosarul preluării acţiunilor televiziunii.

×