x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O mașină a căzut într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat în curtea unei școli din Sectorul 6

O mașină a căzut într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat în curtea unei școli din Sectorul 6

de Redacția Jurnalul    |    09 Oct 2024   •   12:45
O mașină a căzut într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat în curtea unei școli din Sectorul 6

O mașină a căzut miercuri dimineața într-o groapă, după ce asfaltul s-a surpat în curtea unei școli din Sectorul 6, anunță Poliția Capitalei.

Potrivit polițiștilor, aceștia au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unități de învățământ, din Sectorul 6.

Din primele verificări făcute la fața locului a reieșit faptul că mașina se afla staționată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

Proprietarul mașinii, o femeie în vârstă de 43 de ani, și copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului.

La fața locului au ajuns și echipaje din cadrul ISU, ai Serviciului Disciplină în Construcții Sector 6, dar și reprezentanți ai Primăriei Sectorului 6 și un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: masina groapa scoala