x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MESAJ. Una dintre fetele lui Gabriel Cotabiță răspunde speculațiilor

MESAJ. Una dintre fetele lui Gabriel Cotabiță răspunde speculațiilor

15 Mai 2015   •   16:36
MESAJ. Una dintre fetele lui Gabriel Cotabiță răspunde speculațiilor
Sursa foto: Aela COTABIȚĂ / Facebook.com

Una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiță, Aela, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, în legătură cu tatăl său.

"Mesajul acesta vine ca urmare a speculațiilor din ultimele zile și se adresează exclusiv fanilor, prietenilor și persoanelor dragi tatei care se îngrijorează.

Medicii care se ocupă în aceste momente delicate de tatăl nostru împreună cu noi toate reprezentăm o echipă. O echipă care este alături de el trup si suflet și care se ocupă constant de ameliorarea stării în care se află.

Citește și: Gabriel Cotabiță, detalii de ultimă oră! Secretul ascuns de medici, până acum, la cererea familiei

Vă asigurăm că beneficiați de transparență în comunicarea evoluției stării de sănătate a tatălui nostru. Însă vă reamintim că atunci când va fi cazul de noi declarații oficiale, ele vor fi făcute de către singurele persoane abilitate: reprezentanții Spitalului Floreasca, cu acordul nostru.

Citește și: Cazul Gabriel Cotabiță putea fi evitat. Ce spun specialiștii

Mulțumim celor care au înțeles și respectă în continuare dorința noastră de a gestiona situația curentă cu discreție, răbdare și în mod special cu o viziune pozitivă asupra prezentului și viitorului omului și artistului Gabriel Cotabiță", a scris Aela, papagina sa de Facebook.

Gabriel Cotabiţă a intrat în stop cardio-respirator, vineri, 8 mai, în timp ce se antrena într-o sală de fitness a unui hotel din centrul Capitalei.


×