x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mici şi beri pd-l-iste pentru brăileni. Să trăiască bine!

Mici şi beri pd-l-iste pentru brăileni. Să trăiască bine!

de Ovidiu Ciutescu    |    13 Noi 2008   •   00:00

Candidatul PD-L Brăila în colegiul nr. 3 pentru Camera Deputaţilor, Grigore Potec, tatăl înotătoarei CameliaPotec, a oferit  alegătorilor din colegiul său mici şi bere.  Potec susţine că acţiunea sa  că nu poate fi interpretată “în niciun caz ca mită electorală”, iformează Agerpres. Să te credem?



Petrecerea a avut loc în aer liber, în faţa sediului de campanie al lui Grigore Potec, deschis într-o fostă alimentară. La locul cu pricina au fost amplasate un dozator de bere, un grătar mare şi o masă pe care au fost aşezate mai multe casolete cu mici, un sac cu pâine feliată şi muştar.

Grigore Potec, tatăl înotătoarei Cameliei Potec, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, a declarat că nu crede că a oferi mici şi bere potenţialilor alegători reprezintă o mită electorală: “Oamenii sunt extrem de săraci în zonă şi au nevoie şi de o relaxare. Astăzi va simţi o relaxare toată lumea care trece pe aici. Pe mine, cel mai bine mă cunoaşteţi după fiica mea, ştiţi, de la nataţie, şi numele Potec poate vă spune mai mult decât vă pot eu spune în momentul de faţă”. Candidatul PD-L a mai spus că vrea să facă o altă politică decât cea de până acum. El a acuzat marile magazine că fură bani din buzunarele oamenilor şi i-a îndemnat pe cei prezenţi să lase bileţele cu ideile şi doleanţele lor, pentru a încerca să îi ajute.

×
Subiecte în articol: romania