x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Gâdea, despre sentinţa din "Telepatia": Manifestare scelerată a unui regim care şi-a pierdut complet controlul

Mihai Gâdea, despre sentinţa din "Telepatia": Manifestare scelerată a unui regim care şi-a pierdut complet controlul

08 Aug 2014   •   15:45
Mihai Gâdea, despre sentinţa din "Telepatia": Manifestare scelerată a unui regim care şi-a pierdut complet controlul

Mihai Gâdea, directorul general al Antena3, a declarat despre sentinţa din dosarul "Telepatia" că este "manifestarea scelerată a unui regim care şi-a pierdut complet controlul.

"Aici nu e vorba doar de 12 persoane, cu toate că atunci când vorbim despre o singură persoană este important. Miza din spatele acestor persoane este Antena 3. Vedem de ce este în stare acest regim, cât de departe, cât de abrupt şi cât de pe faţă poate să meargă. Această măsură dispune confiscarea sediului Antenei 3. Dacă cineva avea vreun dubiu, cred ca în momentul de faţă este atât de clar", a afirmat Mihai Gâdea după anunţarea verdictului în dosarul "Telepatia".

"Este o condamnare greu de explicat şi pentru cei mai drastici jurişti din lume. Nu este suficientă condamnarea profesorului Dan Voiculescu, a celorlalte 12 persoane, confiscări de terenuri, de bunuri, de bani... ci şi sediul Antena 3. Ce legătură are sediul Antena 3 cu această poveste?", a întrebat Mihai Gâdea.

Directorul Antena 3 a dat asigurări că postul va continua să emită.

"Noi suntem aici pentru a nu opri emisia acestui post. Nu e un moment simplu deloc. Faptul că au decis să confişte sediul Antena 3 pentru mine înseamnă tot. Vă voi ţine la curent cu planurile pe care le vom face şi cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine. Am sentimentul că suntem mulţi, suntem cinstiţi. Nu am furat nimic, nu am vândut aur, nu am făcut nimic din ce au făcut ei. Poate e momentul să vedem de ce suntem în stare. Vă aşteptăm alături de noi!", a declarat Mihai Gâdea.

"E un dictat politic în justiţie. Ţinta a fost fondatorul trustului de presă care deţine poziţia numărul 1. Tinta finală a fost împiedicarea postului Antena3 să-şi desfăşoare actul jurnalistic", a mai spus directorul Antena3.

×